Truck Adblue Emulator MAN TGA-TGM-TGX EURO 6

Truck Adblue Emulator MAN TGA-TGM-TGX EURO 6

AdBlue emulator Euro 6 je kompletní odstavení - vypnutí systému adblue na kamionech MAN s EURO6.

Již nikdy nebudete muset řešit frustrující náhradní (nouzový) režim díky poruše systému Adblue. Velkou nevýhodou náhradního - nouzového systému u nákladních vozidel MAN EURO 6 je omezení rychlosti. Naše řešení pokrývá veškeré problémy spojené s nefunkčností systému adblue a jeho komponent.

 

 

 

 

  • porucha Adblue pumpy
  • porucha Adblue senzoru
  • porucha senzoru NOX
  • porucha tlaku v systému adblue
  • nefunkční (shořelá) jednotka adblue
  • libovolná porucha spojená se systémem adblue

Nabízíme jak hardwarové přídavné jednotky tak i deaktivaci adblue systému přímo v řídící jednotce motoru MAN Truck EURO6. Velmi často jsou našimi zákazníky lidé, kteří již investovali nemalé částky do opravy systému adblue a adblue stale nefunguje. Náhradní režim způsobený závadou adblue je poměrně častý a kromě peněz stojí i hodně času. Rychlostní omezení v případě nouzového režimu je velmi nepříjemné i na převoz do servisu Adblue. Díky kompletní deaktivaci a vypnutí systému adblue na truckách MAN TGM, TGX nebo TGA EURO 6 se tak již nemusíte nikdy obávat sníženého výkonu motoru.


Vstupní diagnostika systémů je samozřejmostí  a na základě výstupu z diagnostiky motoru a celého adblue systému vyhodnotíme nejlepší způsob jak Vám pomoci. Přijedeme až za Vámi a náš technik provede odbornou montáž přímo u Vás. Následně se provede důkladné vyzkoušení funkčnosti. Na naše služby samozřejmě nabízíme záruku a garanci na (ne)funkčnost systému adblue. Jsme tu pro Vás 24/7 a jsme schopni za Vámi vyrazit i o půlnoci. Naše Adblue emulátory 100% fungují a v ceně je i montáž, instalace adblue emulátoru a tedy i jistota, že vozidlo je z hlediska funkčnosti perfektní.

 

Pro deaktivaci, vyřazení systému AdBlue a jeho vypnutí v rámci systému používáme náš software a hardware a plně ručíme za jeho 100% funkčnost. 

 

Po připojení našeho AdBlue emulatoru se vypne nouzový - náhradní systém kamionu MAN euro 6. Na panelu přístrojové desky již nesvítí žádná závada. Po připojení diagnostiky systém AdBlue nevykazuje žádnou závadu. Močovina AdBlue se již do vozidla netankuje.

 

AdBlue emulator

Cena služby AdBlue emulator: od 24.990 Kč

Ušetříme Váš čas. Přijedeme k Vám a do cca 4h MAN TGX Euro 6 upravíme!
V případě zájmu nás kontaktujte na telefonu 776 555 212, nebo využijte formulář pro nezávaznou poptávku níže.
 
 
 
 

Zpět na výpis článků