Vypnutí Adblue New Holland

Vypnutí Adblue New Holland

AdBlue emulator je kompletní odstavení - vypnutí systému adblue ze strojů New Holland.

Již nikdy nebudete muset řešit frustrující nouzový režim díky poruše systému Adblue. Naše řešení pokrývá veškeré problémy spojené s nefunkčností systému adblue a jeho komponent.

 

 

 

 

  • porucha Adblue pumpy
  • porucha Adblue senzoru
  • porucha senzoru NOX
  • porucha tlaku v systému adblue
  • nefunkční (shořelá) jednotka adblue

Nabízíme jak hardwarové emulátory tak i deaktivaci adblue systému přímo v motorové řídící jednotce strojů New Holland. Vypnutí adblue New Holland lze u starších modelů provést pomocí adblue emulátoru. New Holland euro 6 lze kompletně odstavit systém adblue v řídící jednotce motoru. Pokud je již stroj New Holland v nouzovém režimu jsme schopni adblue vypnout bez opravy komponent.


Nejprve provedeme diagnostiku strojů New Holland včetně systému adblue a vyhodnotíme nejlepší způsob jak Vám pomoci. Dojedeme až za Vámi a technik provede odstranění adblue přímo u Vás včetně řádného odzkoušení... Na naše služby nabízíme záruku a garanci (ne)funkčnosti systému adblue. Jsme tu pro Vás 24/7 a jsme schopni za Vámi vyrazit i o půlnoci.

 

Pro deaktivaci, vyřazení systému AdBlue a jeho vypnutí v rámci systému používáme náš software a plně ručíme za jeho funkčnost. 

 

Přeprogramujeme řídící jednotku motoru a upravíme software. Po vypnutí SCR systému - ADBLUE se vypne nouzový - náhradní systém stroje. Na panelu přístrojové desky již nesvítí žádná závada. Po připojení diagnostiky systém AdBlue nevykazuje žádnou závadu. Močovina AdBlue se již do vozidla netankuje.

 

AdBlue emulator

Cena služby vypnutí AdBlue: od 25.990 Kč

Ušetříme Váš čas. Přijedeme k Vám a do cca 4h Claas upravíme!
V případě zájmu nás kontaktujte na telefonu 776 555 212, nebo využijte formulář pro nezávaznou poptávku níže.
 
 
 
 

Zpět na výpis článků